Tuesday, 15 August 2017

*Puteri Harbour*

Nak senyum lebar-lebar boleh? Nak senyummmmmmmmmmmmmmmm je banyak-banyak.

:')

Dari dulu aku berpegang pada prinsip; love someone with the way he/she wanted/needed.

It is a side of a friend yang aku jarang tengok, kerna aku bukanlah sesiapa. Malahan, dia bukanlah seperti yang dulu denganku huuuuuuu.

Yang lepas tu, aku simpan sebagai kenangan yang paling merepek dan antara koleksi yang indah-indah dan sekali seumur hidup. Aku harap kau pun sama.


Aku pun bahagia dengan hidup aku sekarang.

No comments:

Post a Comment