Monday, 3 July 2017

Sayang

Hi hi
Assalamualaikum
Anneyong

Saya masih menganggur tapi saya tidaklah terbongkang di tengah rumah. Tapi tapi, saya memang melebih-lebih tidurnya. Tak apalah, bukan selalu. Eh?

Life is doing good alhamdulillah. Takdelah good mana actually tapi alhamdulillah sangat sangat sangat, family is doing really well. So I'm a happy girl!

Other than that, i wannaaaaaaaa say syukur sangat that i was given the opportunity to meet this one wonderful soul; hi Alex Iskandar. I was fortunate enough to meet you in the middle of EVERYTHING. The EVERYTHING macam paused kejap when he came. Slow but heavy enough, the flow lah i mean hahahaha. None of us ever expected this, apatah lagi orang lain. When come to think about it, kelakar pun ada. How we tried to not talk about this. How we running away from all the people. How we ended up to be here, what we are now.

I'd still remember first time keluar berdua dengan alex i think few weeks kot before fesko, i was in the middle of hectic serabut teramat buat kerja and need a short getaway. Dahlah tak kenal sangat pun time tu, i was like "ah bantai jelah, dia okay je kot". Dahlah dia amik kat blok, supposedly pergi asing2 lah kan hahaha. Masa turun tangga nak ke kereta "betul ke keputusan aku ni", "ke dia penculik", "gila what dia ajak kau pi teman dia makan", "kau ingat kau sape", "dalam kereta nak cakap apa".

On the way nk turun tu dah cukup stress dah. Nampak dia cool gila, no i mean acah cool wearing short jeans and yelah merokok sebab tu acah cool hahaha. Sembang biasa2 tak pernah, whatsapp adalah sekali sekala tiba- tiba lepak berdua. Woha! Taubat betul fikir time tu, why suka buat benda tak fikir panjang. Hahahaha.

Alex is amazing, wonderful! I couldn't ask for more. I am the happiest girl alive.

No comments:

Post a Comment