Tuesday, 18 April 2017

Save Myself

Yeeeeeeeeeeeeeeeepie. Got present; class inovasi cancel. Tak, tanak fikir apa-apa pasal projek. Khidmat komuniti pun orang lain tolong fikir kan boleh? Mestilah boleh, tidur before meeting dan terjaga pukul 3 pagi. Kasihan kalian. Sorryla, takde member nak kejutkan.

So so so harini excited sikit sebab eh lalu dataran dan eh eh. Dari jauh nampak helmet and beg cukup dah, ok as usual orang belakang di belakang orang belakang. Hebat! Performlah seperti selalu dan hiduplah dengan matlamat yang tinggi. Anugerah Naib Canselor in shaa Allah :)

Pastu kereta AKD dah lama tak nampak, hope semua kat sana okay. Kat Instagram nampak bahagia, ok cool. Bagusnyaaaaa. JJ pun kata dia okay, dia faham.

Bagusnya semua orang.

Baguslah semuanya bagus-bagus

You know, at the same spot;
The scar remains
Even nobody is there



"I drove miles and miles but would you do the same for me"

"Life can get you down so I just numb the way it feels
I drown it with a drink and out of date prescription pills
And all the ones that love me, they just left me on the shelf, no farewell
So before I save someone else, I've got to save myself"

-Ed Sheeran

 

No comments:

Post a Comment