Tuesday, 28 March 2017

.....

Bismillah

I think I'm doing fine, jadi sponge absorb everything. Even though rasa dah berat tapi anggap jelah macam hukuman dan yeh padan muka and takpe.

So basically everything is going good and gonna be fine (hurk). My timing is ok by timid. I take time, I susun langkah, aku bersihkan jalan supaya senang orang nak lalu. Supaya tenang orang yang lalu. Tapi timing kita mana lah nak sama dengan timing orang lain. Minda complicated terulung ni bukan semua orang reti nak faham. They wanna rush things, so they think in rush.

In the end, nothing lasts forever.

For the last few months I learned to be wise, I learned not to force things up, I learn to observe and feel the moment. I'm immature yeyeye then what? Semua manusia, dan aku pun tak terkecuali; membuat setiap perkara/perlakuan dengan signifikan tersendiri. Seburuk perangai pun, benda yang kau buat, keputusan yang kau pilih; bersebab.

Tapi sebab ada orang lain yang lagi hebat & lagi betul; sebab-sebab kau tu dia twist jadi alasan. '

No comments:

Post a Comment