Saturday, 30 January 2016

Dad, I'm home!

Honestly, we're not being honest
Just because we used to it
Doesn't really mean that we need it
Not necessarily we have to get fitted

At a point
You will feels like you wanna walk away
It's the turning point actually
You, moving forward
Leaving everything behind
Is another way to get back to where you belong

The straight moving forward is actually a circle
Literally or not

Things turn out to be a cycle
Living a life is always a cycle


And yeah. Welcome home.

Wednesday, 27 January 2016

Pause

I had enough of everyone, of everything.
I used to say

I'm okay, i don't mind, it doesn't matter

a lot.

I'm not a wonderwoman. I'm just a stupid girl.

Things falling apart
People leaving
Things changed
Time wasted
Dreams broken



It's okay amirah. Dunia akan kiamat dan semua akan berakhir.

Sunday, 10 January 2016

Hi Husna!

Assalamualaikum Hi.

So, happy belated birthday to my beloved Husna. Terkezut aku pagi-pagi baca whatsapp kau yang panjang lahanat tu haha. Ingat kau tak perasan yang aku tak wish HAHAHAHAHAHA. AKU SAJA SUKA CARI BALA HAHAHA.

Tak, aku tak marah dah. Kan kau dah banyak kali tanya aku, and aku ok je (hehe). And aku pun malas nak marah ke nak layan marah ke. Aku penat hahaha. Banyak benda lagi aku nak fikir.

It really something la kita rapat cuz we're so different. From sekolah sampai matriks kita macam kawan atas angin je hahahaha. Kau ada, kau lalu, aku rasa angin hi hi bye bye. Maybe memang jodoh kita bersama lambat sikit. Better late than never.

Terima kasih sebab banyak sangat tolong aku, terima kasih sebab sentiasa ada untuk aku. Terima kasih sebab sudi kongsi macam-macam cerita and pengalaman kau, mahal tau benda mana aku nak cari. Happy belated birthday my wonderful girl, may Allah showers you with blessings and all. Study molek-molek, but kau pandai hahahahaha. 

Aku tanak dengar dah kau cakap pasal benda ni k, let just hang out together banyak-banyak and create memories banyak-banyak. I love you and I won't stop. Stay pretty and and never stop bringing happiness to others (Ya Allah english aku sampah sangat sekarang hahahaha, bear with them k baby).

sisterhood forever kan. #sissupportsis