Sunday, 11 October 2015

Nak bagitahu yang aku letih jeee

Assalamualaikum.

Hai awoks.

Well aku tak tahu nak mula dari mana. And aku tak tahu apa yang patut aku cakap dulu haha.

Emm aku rasa macam-macam sekarang ni. Dah campur-campur, half of me rasa sangat bersyukur and another half rasa incomplete. Sebaaab? Hah, limit. Betapa aku baru perasan, betapa limitnya aku jika dibandingkan dengan infiniti. Betapa jauhnya infiniti yang aku boleh assume dengan infiniti yang sebenar. Kerdilnya aku, baru bukak langkah, terus terhadang kepak kaki sendiri. Sebab ... Limit.

Aku terlalu memaksa mungkin. Duduk dalam library from tengahari sampai hampir ke tengah malam. Apa yang aku cuba buat ni aku pun tak faham. Aku pernah rasa seksa belajar, tapi malam tadi aku rasa mual, macam nak pitam. Fuhh weh, aku tak pernah rasa macam tu doe. Hmm adakah aku terlalu memaksa diri? Di library, dah memang semua orang obses belajar sampai aku nak tidur pun tak sanggup. Seriously.

Then now, I lose the passion. I almost vomit the wasteful hardship. I'm so stupid. I took things all for granted. Kelakar, kelakar sangat. Despite segala macam yang aku rasa, Allah still sayang aku. Dia hantar manusia-manusia hebat dia untuk aku. Tash, Pa'a, Fiza, aku tak tahu macamana nak say thankyou.

Dah tu, aku cuba lari. Lari from buat kesilapan yang sama. Tapi aku sedar sampai bila aku perlu lari? Nanti kalau aku penat canne? Sebenarnya, tujuan aku post bukan nak cakap pasal ni HAHAHAHAHAHAHAHAHA. Aku nak cakap pasal benda lain, ok maybe aku penat sangat. Malam ni ada test, tak baca habis lagi tapi aku ni memang nazak. tunggu time nak syahid je. So aku tidur dulu.

Selamat petang yang penuh kemaafan.

No comments:

Post a Comment