Wednesday, 16 September 2015

16 September

Assalamualaikum. Hi.

Hemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hahaha. It just funny how it happened in a way that JUST HAPPEN. Aku nampak dia pandang, macam nak cakap tapi dia tunduk balik. Dia nak ter-sebut dah tapi macam tak nak cakap. Dia dah aim, bila aku pandang, dia berpaling balik.

Serius aku cakap, aku macam aaaaaaaaaaa hahaha. It just a beautiful feeling. After some gloomy life I had, this incident has clicked my 'Refresh' button. Rasa segar macam lepas kena simbah dengan air lemon penuh dengan smashed ice. *nanges*

It's like a turnback. They looked at me like, 'seriouslyyy?'. Howwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwowwwww

Ok, let just say yang aku dah gila haha.

And yeah, btw it looks like I need a new phone (again). Plug gila bilik aku dah rosakkan dua phones with a powerbank. Laptop pun pelan-pelan dah sewel. Sound recorder nasib baik pernah charged sekali je kat sini. *again nangis*.



Bila bahagia je, kita lupa kat Allah kan? Lupa cintanya Allah pada kita. Tak makan semut pun. Mencintai Allah ni takde nak kena hafal-hafal formula teruks pun tapi payah sangat nak ingat. Formula fizik gelabah nak hafal.

No comments:

Post a Comment