Saturday, 13 December 2014

Love to be loved

Again, what is love exactly?

What is love? K, lame. But peoples nowdays tend to see the surfaces of love and claims that they know about love. And believe that, its annoy me. For some people they've must say that the way of people thinking affect the way on how they define love.

WRONG.
FOR ME IT'S COMPLETELY WRONG.

We're human. We comes from nature. No matter how bad is a person is, we do share the same human "thing" of desire. I'm using the word desire to conforms that love can be good and can be bad.

Just like our desire.

1. Sacrifice
2. Trust
3. Time
4. Honest
5. Beyond Imperfection

5 Elements. Enough. You can love and be loved.

That's. Full stop.

Thursday, 27 November 2014

Menganjing

Assalamualaikum hi

Apa rasa kalau ada practicummate lelaki yang suka cakap benda kotor kat classmate perempuan? Sial kan. Memang lah pun.

Lisa : Aku nampak dorang jogging petang semalam, serius.
Hafiz : Ah menganjing ah kau Lisa. Lisa menganjing.

Kalau dah lama kenal then takpelah, ok tu kes lain (dah rapat). Ni just classmate gitu2 setakat kenal lama. Gosh, kau lelaki panggil perempuan babi?

"Entah aku tak tahu, pergi tanya babi tu" (hand pointed kat sorang perempuan)

Like seriously?


 Yayaya people might say I'm kolot or whatsoever but hello mak kau perempuan kan? Adik kau perempuan kan (kalau ada). Its kinda puaka lah kalau orang panggil perempuan around you dengan something yang so ugly. Ok, dari sudut Islam, perempuan ni tinggi darjat dia, nabi suruh kita jaga kaum comel ni. Jadah kau panggil babi?

I know it's quite mustahil untuk sesetengah orang untuk tak mencarut, esp kepada orang yang sama jantina but at least, don't rude. Entahlah geli duh. Tak macho kot lelaki mencarut bagai nak rak kat perempuan, serius tak tipu. Aku pun meluat.


Yang penting jangan panggil aku babi, jangan dasat nak menganjing. Aku takleh.

segala carutan harap dimaafkan, saya rasa macam dah tak boleh blah sangat ni. Libang libu hehe

Saturday, 20 September 2014

Return of the Superwoman

Assalamualaikum. I miss you guys. I miss to write. *tears flowing*

Yah maybe there is no one are going to read but emmm lets pretend that someone might read this. I am so gian nak tulis right now. Sekarang ni pun I'm in my computer lab finishing sc comp punya assignment hehe.

I just want to umumkan my return. Heh.

Yah i'm going to an active writer back. Afterrrr soooo longggg. Yah, the lecturer dah start jeling-jeling on me yang dah tersenyum-senyum depan komputer besar bapak ni. Jap lagi dia mesti dtg nak check on my work.

I love you. Byeee :D
Adios

Assalamualaikum.