Tuesday, 2 July 2013

Takut

Assalamualaikum hi.

Lamanya tak hadirkan diri. Mana ada cuti ohh, sabtu ahad kelas. Letih woo.

Pernah tak rasa nak lari bila ada orang approach? Rasa takut bila kau selalu text orang tuh, once orang tu pergi, kau sunyi. Tapi, untuk aku apa yang aku rasa hari ni, tak mencerminkan apa yang aku rasa akan datang. Mungkin hari ni, aku betul-betul suka kau, tapi esok mungkin aku tetiba meluat.

Takdir. When takdir steps in, we can do nothing. Kau nak lari? Silakan sayang. Aku nak kejar, insyaAllah tak hehe.

SPM trial makin dekat. Pray for me.

No comments:

Post a Comment