Saturday, 6 July 2013

Please stop this cycle

Assalamualaikum wbkt.

Listen, aku betul-betul kecik hati. Writing is my passion. I'm an imagination creator. Apa yg aku tulis tak semestinya it happens in my life kan. I just hate it. I hate it bila aida ingat benda tu betul2 terjadi. Bila Azam kata aku betul-betul suka Rafi. Bila ada orang terasa. Bila bestfriend aku kata aku celaka.

Benda yg tak dimaksudkan, org salah erti. Nak buat apa? Terangkan blablabla. This is my blog, yang ni betul. Zine tu tempat orang buat kerja.

Tangan aku menggeletar bila menaip post ni, bila aku baca balik benda yg aku tulis aku tak tahu apa yg dorang bayangkan. Apa yg dorang rasa. Aku nak buat apa ni?

Now rasa bersalah gila and aku mcm nak baling laptop. I hate this feeling. Seriously, its feels like a big thunder with a big cloud tgh hentam kepala aku.

I really don't mean it, if you still believe me and my words




Sincerely,
Amirah Ree

1 comment:

  1. jadi diri sendiri n biarkan ape org lain nk ckp sekurang kurang nye jd diri sendiri bukannye hipokrit

    ReplyDelete