Saturday, 20 July 2013

Ree's




Assalamualaikum wbkt. Selamat berpuasa.







I won't hanging over you anymore. No more. 
It's true. Pain make peoples change.

Friday, 19 July 2013

Byebye

Assalamualaikumwbkt.

Days come and go. Weather keeps changing its colour. Sun sometimes rise, somehow it sleep. Time passed. Laugh and tears together. Feeling back and forth. This is my life.

Work hard. Yes, I keep telling myself this but I’ll end up I’m sleeping. Sigh, we never know what happen next. Just keep on wishing and dreaming. Hoping. Tomorrow will be a great day to live. What past is past.

Don’t change your mind. It’s you who made decision. I’m going. Let’s get everything back to normal.


Saturday, 6 July 2013

Please stop this cycle

Assalamualaikum wbkt.

Listen, aku betul-betul kecik hati. Writing is my passion. I'm an imagination creator. Apa yg aku tulis tak semestinya it happens in my life kan. I just hate it. I hate it bila aida ingat benda tu betul2 terjadi. Bila Azam kata aku betul-betul suka Rafi. Bila ada orang terasa. Bila bestfriend aku kata aku celaka.

Benda yg tak dimaksudkan, org salah erti. Nak buat apa? Terangkan blablabla. This is my blog, yang ni betul. Zine tu tempat orang buat kerja.

Tangan aku menggeletar bila menaip post ni, bila aku baca balik benda yg aku tulis aku tak tahu apa yg dorang bayangkan. Apa yg dorang rasa. Aku nak buat apa ni?

Now rasa bersalah gila and aku mcm nak baling laptop. I hate this feeling. Seriously, its feels like a big thunder with a big cloud tgh hentam kepala aku.

I really don't mean it, if you still believe me and my words




Sincerely,
Amirah Ree

Tuesday, 2 July 2013

Takut

Assalamualaikum hi.

Lamanya tak hadirkan diri. Mana ada cuti ohh, sabtu ahad kelas. Letih woo.

Pernah tak rasa nak lari bila ada orang approach? Rasa takut bila kau selalu text orang tuh, once orang tu pergi, kau sunyi. Tapi, untuk aku apa yang aku rasa hari ni, tak mencerminkan apa yang aku rasa akan datang. Mungkin hari ni, aku betul-betul suka kau, tapi esok mungkin aku tetiba meluat.

Takdir. When takdir steps in, we can do nothing. Kau nak lari? Silakan sayang. Aku nak kejar, insyaAllah tak hehe.

SPM trial makin dekat. Pray for me.