Sunday, 9 June 2013

Little Goodbye

Assalamualaikum hi.

Nak beri peringatan, esok sekolah haha. Ok fine. Tadi pergi cari baju raya haha. Lol tak lol. Ayah maybe busy dengan outstation or kursus and whatsoever so kena beli awal. But, no salessss. Naik sogo ok tak berkenan. Yang berkenan harga RM200 sehelai, tak berbaloi langsung. Terjah AEON Rawang, k nothing there. Baik tutup je supermarket macam tu. Ok, lets try Parkson, jumpa 1 t-shirt. 1 lagi blouse beli sebab nak jaga hati ibu. Dah tu tanak, ni tanak apa cerita.

Sekolah esok but I have few novels to be done --'

Bodoh sikit sebab baca lembab.


Aku takdelah minat baca novel sangat, tapi aku nak kumpul. Anak dara bukan ke kebanyakannya ada banyak koleksi novel. Agak-agak sempat tak hihi. Hidup kita ni kadang-kadang takde pengisian sebab tu hidup takde tujuan.

Selamat tinggal dunia permainan. Aku kembali berjuang untuk SPM yeyeahh. Demi jiwa dan rasa yang dah lama pergi, aku akan belajar bersungguh-sungguh mengalahkan semua yang mengecewakan aku. Aku akan pastikan kau tak boleh rendahkan aku.







No comments:

Post a Comment