Thursday, 16 May 2013

Please

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Maaf maaf sejuta kali ampun. Tatkala kejahilan menerjah diri, playing around. I believe things happen for a reason. I never regret, it just a learning process.

Biology paper done. Telah Berjaya sedaya upaya jawab dengan begitu horrible. Tahniah *shake hand*. Hari ni sepanjang hari mendung dan hujan. Seakan-akan meratapi er hmm kepergian biologoss ni. Dah almost bulan 6, few moments to go. Will reach the end of this pathway. Alhamdulillah.

2013. please flying faster. I wanna start this over again. Do the thing that I’ve should do a longlong time ago. 

Can't wait for sebenarnya saya isteri dia tonight hehe.

assalamualaikum, bye.
Salam ukhwah

Friday, 10 May 2013

Appreciation

Thanks for everything. Flawless friends.
The reason why I wrote about this common issue, it’s my appreciation. I’m not strong enough to show them how I love them, I can’t put down my ego and be too kind with them. What I know to do is just being cruel, unfriendly, isolates myself from them. Retain.

Life.
This year aww so tiring, so many stories, dramas. Love.
Failing so many time for my license.
Never study, playing sleeping sleeping laughing.
Rough journey, hard pathway.
What can I do?
Go through. Live alive.

Miss my old time, Aziem, Aja, Fatihah, Amirul, Afiq and evelyoneee. I’m lost.
But then, this yearrr err kindaa great year. Beautiful year. Got to know everyone well. Welcoming and greet them without hatred. Refreshed.

But, there is two people who I always ignore. Abang Hanif and Alia Safari. I can’t make enough time for them tsk tsk. These two bird who never forget to wishing me, to poke me, to love me. I will treat these two birdies better after my spm. Knowing them just like having a great sibling. I can’t ask anything for granted, they were just too nice to me.

Dear classmate,
Sorry for being so ignorance last year. I need time to digest that my old day already past. Thanks for being crazy, love each other. We’re just sooo families. No words can describe my feeling now.

Dear ex-senior,
Sorry for not tegur-tegur at twitter or facebook. Sorry for not replying all the emails. Sorry for the late respond at social network. I want to, but I can’t. Faham kan kan? Thanks for always give me a portion of your attention. Thanks for remembering this little kid. Mmuuahh.

Dear past,
Sorry for just walk away without turning back. Sorry for all my mistake.

Dear myself,
I love how I am now. I’m so thankful that I’ve sharing great moment with all great peoples. It’s okay if you don’t study. If you fail in your spm, you can work with ayah or paklong hahahahaha wekk. Just enjoy yourself with Korean dramas, it will help you to feel good.

Thanks tooooo for giving me space to write more and more, Terfaktab Zine. Thanks for reading my post here and Terfaktab Zine eventhough I rarely post kat pejabat sana tu haa haha.





 feetnote: sorry for all grammatical errors hahaha. *rolls eyes*


Assalamualaikum, bye.

Saturday, 4 May 2013

For Someone Special

Bismillahirahmanirrahim,

Pernah kau tahu?
Hidup aku selama ni sakit?
Aku tak boleh belajar,
Kepala aku sakit sangat,
Badan tetiba gatal-gatal
Aku hanya rasa macam nak tidur je,
Kadang-kadang aku pon tak tahu macamana aku boleh bergerak ke katil,
Nak ke kau percaya?

Kat sekolah aku tidur,
Kat rumah aku tidur,
Apa cikgu ajar satu pun tak masuk otak,
Pergi tuisyen lagi lah, berhenti terus,
Membazir duit je sebab aku tahu aku akan terus bodoh

Masa depan?
Toksah tanya, pergi kaunseling blabla,
Sampai sekarang aku tak tahu,
Perancangan masa depan? Entah 
People keep pushing me,
Kau kena belajar rajin-rajin,
Kau kena score subjek ni,
Aku yakin dengan kau.
Dorang tak faham ke yang aku tak faham menatang apa yang aku belajar?
Dorang tak faham ke aku tak mampu menghafal?
Nak aku berjaya tapi tak nampak aku ni makin jahanam.
He'eleh

Aku letih penat,
Berperang dengan otak aku sendiri yang tak berfungsi,
Tapi aku paksa jugak berfungsi,
Janganlah spoilkan mood aku,
Lama aku simpan benda ni, sampai bila nak buat aku macam patung?
Ingat aku takde perasaan?
Aku boleh jadi gila,
Biarlah ada give and take,
Aku ikut rentak orang,
Cuba concern pasal aku.

Bila aku buat hal sikit jangan ah melenting tak tentu pasal,
Korang tak tahu, korang tak PERNAH faham,
Korang tak rasa, hanya pandai bercakap
Setakat bercakap guna mulut senang lah.

Now, aku dah bosan
Tak kuasa, takde kudrat,
Aku bukan kurang ajar tapi aku tak tahan
Aku dah tanak belajar.
Whatever happens, happen.

Orang macam aku baik mati. Mati.

For someone who i love the most.