Tuesday, 26 March 2013

Make Things Even Simpler.

Hiduplah kamu di dunia seperti seorang pengembara. Berjalanlah di atas muka bumi ini dengan penuh hina. Tunduklah kamu pada suruhan agama. Jalani hidupmu dengan penuh beserdehana. Jangan hidup hanya dengan kemanisan kata-kata. Lakonan, propaganda dunia, sungguh aku tak mahu tertipu lagi.


selingan :)

Bawa diri, hala tuju kita berbeza. Dimensi kehidupan dengan cabang berbeza. Bandingan zahir dan batin, kita berbeza. Normal bila kita tak bersama. Hati pura-pura lagaknya sama. Dengar cerita kau dah ke sana, mengejar cinta. Selamat.

Kembali seperti biasa, hidup seperti biasa. Biasa seperti dulu, 6 bulan yang lalu. Undurkan masa lupakan semua. Yeyeahh, itu sepatutnya aku. Aku sepatutnya sebegitu.

Heart,
Ree's


Thursday, 21 March 2013

Lol

Bismillahirrahmanirrahim. Okay takut. Takut if apa yang aku cakap tu salah. Tapi betul lah kan? Kejam gila aku, kwajaqq gila aku. I've lost my manner. Apasal lah aku sendiri buat orang benci kat aku ahaaaaii. Munafik ke aku ni....

But at least aku tak menyesal. Aku dah luahkan and lega. Go onnnnn. Struggle hard, be a good girl, never do the same mistake. That will be the first and the last time i'll ever do that, i mean saying all those hurting word wkwk.

I feel good. Refreshed. You go girl! 

Wednesday, 13 March 2013

UP

I WONT GIVE UP ON US

BUT IT SEEMS LIKE I'M THE ONLY ONE WHO HOLD ON IT

SOMEHOW END UP HATING ME?

TELL ME AND I'LL WALK AWAY
.....
...




Thursday, 7 March 2013

Love


I've decided to love you more more and more. Our story kindaa boring, i'm gonna paint it beautiful. I don't know what do you feel, but i think i really love you. -UI

Lalalala~ jangan balik lambat lagi :D

Assalamualaikum.

..

Wednesday, 6 March 2013

Mess


MENYAMPAH

TOLONGLAH


BERHENTI

AKU TAK KUASA

KISAH KITA DAH HILANG MANIS
 
KINDA BORING

...............