Monday, 24 December 2012

The Wedding

Done with assalamualaikum and hi.

Dah lama tak update lol. Just got back from my uncle wedding at Kuantan. Great lah jugak. With all the sedara-sedara konvoi. Highlights, they bring together their boo. Nak beramah mesra katanya haha. No worries, we olls ni sporting but don't gedik gatal sangat. -So, when is my turn to bring my future Imam lol hihi. InsyaAllah, 9 tahun akan datang^^

Overall, the wedding is okay. But banyak obstacles sampai balik pun urgh. Tak boleh mandi pantai because bergelora blabla. Ombak woww merindu meraban betul haha. So mandi swimming pool and thankyou, i've got sunburn. Omg iloveit till it kills me.

Both pengantin was pretty and handsomee hee. Since yang kahwin ni my sifu so I need to show him my photography skills puihh. Its tiring. Wearing baju kurung yang susah nak jalan tu with heels is pilihan yang salah salah salah pangkah pangkah.

Lot of story to share but takde mood. So suddenly dol. Hmmm, betul lah kan. We can believe nobody.

But for Abang Zir, sorry for my camera flash. Flash tu terkejutkan abang masa shake hand nak nikah. I'm so sorry.


olls my auntiee


Akad nikah time




Tak boleh post banyak gambar sebab takde permission lol haha.


I can't wait to grow up :)

With heart,
Ree


No comments:

Post a Comment