Monday, 24 December 2012

Frustrated


I don't deserve this kind of treats. Stop make me feel iyekkk. If you don't like me then its okay. Letih nak jadi bendul and jaga hati orang. Sesak nafas ni tahu. You can't expect someone like me jadi ustazah baik bagai. Jujur, aku bukan macamtu. So, bila korang buat macamni aku rasa low gila ah. Faqq gilo ah, spoil kan mood aku thankyou.

Kau dengan aku lain, membesar dalam environment yang sangat opposite to each other. Kalau kau tak suka aku or tak suka cara aku, takpe. Jangan lah menyondol aku sangat. If aku ni over then its okaylah. Tak payah rapat sangat dengan aku. Kalau bercakap tu semua nak menghentam aku kan?

This is extremely frustrating. Seriously, I won't believe in anyone anymore. I won't share anything either.

Assalamualaikum, bye.

No comments:

Post a Comment