Wednesday, 12 December 2012

12.12.12

Hi again assalamualaikum again.

Nak menangis tapi air mata tak keluar.

12.12.12
Beautiful date yang sepatutnya indah. But guess what, aku dapat SURPRISE lol. So, the reason why dia tinggalkan aku without saying anything is because his getting engaged. Boooommmm, pecah kepala aku bila adik dia bagitahu aku. Aku rasa macam nak pengsan tapi the problem is aku kat rumah dia time tuu, I mean tadi okay. Like usual he even doesn't look at me like he never kneww me babyyyy.

Aku diminta untuk lupakan segala apa yang terjadi antara kami. So easyy. And dia lepas tangan terus maybe dia tak tahu how to explain. If aku kat tempat dia pun, maybe i'll do the same. Just why you let me hoping on us. Aku dah cukup redha melepaskan kau yang hilang tiba-tiba sebab maybe you wanna change yourself. Hmm, I never imagine this could happen in my life. I'm just a kid doeee.

We never hangout or what. Just using our phone blabla. Rarely contact. Aku rasa macam direntap. Seriously, the best word to expressed my feeling is RENTAP. Terkejut and all that kind of feeling. Ni maybe balasan Allah swt kepada aku kann.

Malam tadi will be the very last night you will ever see me. I 'll never come to your madrasah again. Maybe we will bumped when I want to pergi mengaji, but I'm sure your little sister will halang kita terserempak kan. She really want you to be happy.

Dah lah tu, saya redha seredha-redhanya. Pergilah awak. Semoga awak bahagia dengan tunang awak tu taww. Awak tak pernah wujud dalam kamus hidup saya. Saya tak kenal siapa awak. AwaK tak pernah amik saya from sekolah, tak pernah contact saya. Awak tak pernah ajar saya mengaji. Iyaa, tak pernah. Saya gembira sekarang. Saya akan hidup macam biasa dengan bahagia dan jadi hafizah cepat-cepat. Saya akan lebih maju dan pandai daripada awak atau tunang awak tu hahaha. Saya akan pastikan itu. Saya akan sentiasa comel daripada tunang awak haha. She from Kedah kan? Hmm

Saya akan lupakan awak demi cinta saya kepada Allah swt. Sila bahagia dan gembira, saya tak kenal awak. Takde siapa dalam family kita yang akan tahu kisah kita except Jiha. Semua yang terjadi ada sebabnya. Saya percaya dengan janji Allah swt. Ini sebagai pengajaran untuk kita. Saya belajar sesuatu daripada pertemuan kita ini. Thankyou Ustaz Mohd Ali Ihsan Al-Hafiz. Just, awak tak boleh jadi pengecut macamni. Saya rasa dikhianati.

And awak tipu saya, awak pernah couple dengan budak sekolah bawah kan? Siap buat relationship lagi, kenapa benda macam tu pun nak tipu. Thankyou iloveyou haha.

Assalamualaikum byee.

With love,
Ree

#Kak Shafeeqah, thanks mmuahh xD

No comments:

Post a Comment