Monday, 26 November 2012

Rest In Peace

Done with salam and hi. Yo whats down. 

Tak payah explain lagi, aku tabah. Haha, maybe I'll learn to treat people nicely in future. Tak sangka woii, nasib baik tak serius or aku akan menonggeng atas katil, peluk teddy bear, menjerit pada skala pitch yang sederhana and menangis sampai mata bengkak. This is the right time untuk nikmati Double Zinger Down from KFC. 

Rugi kalau menangis, lebih baik gembira. Nikmati hidup dan berserah padaNya. Chill lah, orang macam tu buat apa nak hadap. Seriously, aku ingat kau kena culik or accident. Maybe kau kerja or handphone terjatuh dalam jamban. Aku pun text adik kau, korek korek story, wow kau hidup lagi. Fakyu thankyou.

After 3 kali call and kena reject in 4 days, aku call lagi and amazingly kau pick up the call. Kau say hello dengan sangat mesra, so I turn off my phone. Innocent gila kau. Whats your motive hah? Takpe, aku tak menyesal. Thanks okay for all the late night conversation. It makes me feel good, kinda warmth haha. I won't burden my feeling for you sweetheart, i'm not that idiot ^^

Assalamualaikum bye.

With love,
Ree

No comments:

Post a Comment