Friday, 30 November 2012

Crazy Hey

Salam sudah, hi pun sudah haha. Aaaaaawwwwwwwww malam ni aku buat benda gila. Yes gila, aku peduli apa. Peluang sekali seumur hidup betul tak betul tak? If aku gagal, then its okay lah, cool jelah, stay beautiful jelah. Hahaha. Aaaaaa *hentak kaki* gila gila gila gila.

Aku tanak menyesal di kemudian hari okay, I've tried my best and think positive. Aku tak tahu lah, ni ketentuan ke mainan syaitan ke, tapi aku lega. Woi, lama aku susun ayat, taip mesej pastu tak berani tekan send haha. Akhirnya, aku hantar juga. Aku tanak menyesal tanak tanak tanak.

Dia seorang yang berpendirian jadi kemungkinan aku untuk dapat malu besaww adalah sangat tinggi. Tapi tak seronoklah hidup kalau takde risiko betul tak? Huh, nafas berterabur haha. Seram kot nak cakap macamtu haha. Relax lah kan?

Anyway, hari ni rumah aku dipagar lagi untuk kesekian kalinya. Abah awak datang and as usual bergebang sambil merokok uhuk uhuk. Lantai rumah basah coz garam tu mencair so esok kitorang akan keluar dari rumah sebab saya rimas dengan lantai yang basah. Saya kena ceramah tadi dengan abah awak. Saya suka dengar sebab kelakar. Nak tunggu ayah cakap macam tu, no thankyou lah awak haha.

Aku ada misi, misi penting. One more, sorry abang hanif, thanks for your concern. Best brother ever^^.

Assalamualaikum, byee.

With love,
Ree's


No comments:

Post a Comment