Friday, 27 July 2012

Thankyou Peoples .




At some point, i think i need you closer
After a long long time
Its really you.

Tapi kannn,
Sape je boleh faham kesibukan aku
Aku memang takleh spend masa untuk kau
Even hanya untuk texting.

I really can't forget
I called you last time
Kau angkat *yeay joget
The most hurting part bila kau cold gilaa ah dengan aku
Okay speechless gila
Daripada nak tanya khabar terus jadi nak tanya pasal lawatan kelas
Haha damn damn
Tak sampai seminit pon sembang. Nak tumbok kau.
Dushh

Balik Sentosa bukan nak bagitahu
Kau ni dah kenapa ? haha

Tapi kan bila fikir-fikir balik
Aku bukannya boleh layan kau
Bukannya boleh texting dengan kau
Sebulan adalah 2 3 kali
Apalagi nak wish kau macam macam.

So, better lah kan kalau we just end up cenggini?
Anyway thanks bestfriend.

Kau awesome even sometimes kau annoying.
Muahaha.

Ohyaaaaa,
next week trial PMR kannn? Hahahaha *evil laugh
Goodluck okay to all PMR candidates SMK Bukit Sentosa 2..
I know lah korang ni daebak daebak belaka.
Best wishes yo.

assalamualaikum

with love,
Rara

*aku rasa goyah sebab ustaz tu.

No comments:

Post a Comment