Thursday, 12 July 2012

Disasterious




hi. sibuk sangat tak sempat nak update. i'm growing very groweely. siapa kata form4 honeymoon? ah, classmate aku tahun ni kinda annoying nak mampus. i'm talking about the boys. ada yang bajet anak cikgu yang famous giloollo pastu buku tak bawak and sesuka angkat jari hantu yang tak berapa nak lawa tu kat orang lain. hey mr K, tolong kesian kat mak kau, mak kau tu cikgu super berpengaruh kat sch, okay.

then terpaksa jadi kawan kepada orang yang suka mengadu kat mak dia, then mak dia serang family orang. yeahh, tak sedar sangat lah tuh umur dah berapa. tak tahu malu betul. anyway, aku tak pernah acknowledge dia sebagai kawan aku pon. its kinda humiliation to me untuk ada kawan macam dia. dikelilingi oleh kawan-kawan yang superbaik and little naive, suka lah kau nak pijak-pijak dorang kan?

sampai kadang-kadang aku nampak dorang bodoh sebab kesian kan kau, pastu marah-marah bila tahu perangai kau. no matter how labuh tudung yang kau pakai but please jangan jadi fake lah wei. everytime bila aku ignore kau, dorang akan tegur aku blablabla.... you just should be thankful sebab aku ignore kau bukan perli-perli kau. then bila tengok dorang marah-marah , kutuk-kutuk kat belakang kau, aku betulbetul rasa bodoh ikut cakap dorang. kata orang, buat baik biar berpada-pada. jadi bodoh jangan sekali.

sometimes, aku pon rasa fake bila kena jadi baik kat depan kau, tapi aku takde pilihan. bila setiap ayat yang kau keluarkan from mulut kau tu menyakitkan hati gila, and i'm pretending to be very childish and ignore or make it as something fun, aku rasa kau jahat. kau kuat perasan. ohmann, siapa sangat kau kat sekolah? kau gunakan publisiti tudung labuh kau tu and sembang ramah gila dengan cikgu-cikgu. ambik hati dorang. wth.

lama sangat aku pendam benda ni, aku nak bagitahu kau kang mak kau serang rumah aku then kau bersimpuh kat lantai , menangis..... mak kau cakap lain, kau cakap lain, cerita sebenar dia lain. pretty liar. kau suka-suka pijak kepala kawan-kawan aku. aku takkan pernah kena pijak dengan kau sebab kalau aku kena pijak, it'll hurt my pride so badly. just follow your game lah idiot. 

it was kind of funny bila kau nak bagitahu aku something tapi pada masa yang sama kau tak nak nampak desperate untuk bagitahu aku especially pasal lelakilelakilelaki. hihi. macam pelik bila nampak kau lost gila haritu, aku tak kata aku suka tapi rasa awkward. anyway, kalau ada jodoh tak kemana *mood tetiba tukar jadi kesian,, haha*

ambil iktibar ya kawan-kawan, kita memang tak boleh jadi yang paling sempurna tapi kita boleh jadi orang yang jadi diri sendiri.

take care. assalamualaikum.

yaayin <3

No comments:

Post a Comment