Friday, 27 July 2012

Thankyou Peoples .




At some point, i think i need you closer
After a long long time
Its really you.

Tapi kannn,
Sape je boleh faham kesibukan aku
Aku memang takleh spend masa untuk kau
Even hanya untuk texting.

I really can't forget
I called you last time
Kau angkat *yeay joget
The most hurting part bila kau cold gilaa ah dengan aku
Okay speechless gila
Daripada nak tanya khabar terus jadi nak tanya pasal lawatan kelas
Haha damn damn
Tak sampai seminit pon sembang. Nak tumbok kau.
Dushh

Balik Sentosa bukan nak bagitahu
Kau ni dah kenapa ? haha

Tapi kan bila fikir-fikir balik
Aku bukannya boleh layan kau
Bukannya boleh texting dengan kau
Sebulan adalah 2 3 kali
Apalagi nak wish kau macam macam.

So, better lah kan kalau we just end up cenggini?
Anyway thanks bestfriend.

Kau awesome even sometimes kau annoying.
Muahaha.

Ohyaaaaa,
next week trial PMR kannn? Hahahaha *evil laugh
Goodluck okay to all PMR candidates SMK Bukit Sentosa 2..
I know lah korang ni daebak daebak belaka.
Best wishes yo.

assalamualaikum

with love,
Rara

*aku rasa goyah sebab ustaz tu.

Wednesday, 25 July 2012

be stronggahh -..-



hi hi. okay now dah bulan Ramadhan, bulan yang paling meriah untuk umat Islam. Setan-setan besar kena ikat, so takde benda nak takut dah kalau stay malam. muehehe. jk.

anyway for someone yang dah ter-jauh tu kan. well. i'm not someone yang always talking about love all day long. lalala~ stress needle dah start cucuk cucuk otak, belajar sini belajar sana. ops, belajar itu satu ibadah. i really know that, just start to feel lelah and penat. 

fikir tu, fikir ni .. okay fikir fikir fikir. toksah cakap pasal belajar je , banyak benda lagi. pagi telan panadol, malam telan panadol. kat sch tidur. dah jadi rutin. what important now, cari kekuatan sebanyak mungkin, maybe there will be a day, you'll get knocked on floor. kau terjatuh bergolek-golek and you have nothing to hold. cuba cakap betapa disasternya hidup kau time tuh. i am prepare for that day *senyum, rasa comel pulak

glad to chitchott

Goodnight Malaysia
Assalamualaikum.

with love,
Rara

Thursday, 12 July 2012

Disasterious




hi. sibuk sangat tak sempat nak update. i'm growing very groweely. siapa kata form4 honeymoon? ah, classmate aku tahun ni kinda annoying nak mampus. i'm talking about the boys. ada yang bajet anak cikgu yang famous giloollo pastu buku tak bawak and sesuka angkat jari hantu yang tak berapa nak lawa tu kat orang lain. hey mr K, tolong kesian kat mak kau, mak kau tu cikgu super berpengaruh kat sch, okay.

then terpaksa jadi kawan kepada orang yang suka mengadu kat mak dia, then mak dia serang family orang. yeahh, tak sedar sangat lah tuh umur dah berapa. tak tahu malu betul. anyway, aku tak pernah acknowledge dia sebagai kawan aku pon. its kinda humiliation to me untuk ada kawan macam dia. dikelilingi oleh kawan-kawan yang superbaik and little naive, suka lah kau nak pijak-pijak dorang kan?

sampai kadang-kadang aku nampak dorang bodoh sebab kesian kan kau, pastu marah-marah bila tahu perangai kau. no matter how labuh tudung yang kau pakai but please jangan jadi fake lah wei. everytime bila aku ignore kau, dorang akan tegur aku blablabla.... you just should be thankful sebab aku ignore kau bukan perli-perli kau. then bila tengok dorang marah-marah , kutuk-kutuk kat belakang kau, aku betulbetul rasa bodoh ikut cakap dorang. kata orang, buat baik biar berpada-pada. jadi bodoh jangan sekali.

sometimes, aku pon rasa fake bila kena jadi baik kat depan kau, tapi aku takde pilihan. bila setiap ayat yang kau keluarkan from mulut kau tu menyakitkan hati gila, and i'm pretending to be very childish and ignore or make it as something fun, aku rasa kau jahat. kau kuat perasan. ohmann, siapa sangat kau kat sekolah? kau gunakan publisiti tudung labuh kau tu and sembang ramah gila dengan cikgu-cikgu. ambik hati dorang. wth.

lama sangat aku pendam benda ni, aku nak bagitahu kau kang mak kau serang rumah aku then kau bersimpuh kat lantai , menangis..... mak kau cakap lain, kau cakap lain, cerita sebenar dia lain. pretty liar. kau suka-suka pijak kepala kawan-kawan aku. aku takkan pernah kena pijak dengan kau sebab kalau aku kena pijak, it'll hurt my pride so badly. just follow your game lah idiot. 

it was kind of funny bila kau nak bagitahu aku something tapi pada masa yang sama kau tak nak nampak desperate untuk bagitahu aku especially pasal lelakilelakilelaki. hihi. macam pelik bila nampak kau lost gila haritu, aku tak kata aku suka tapi rasa awkward. anyway, kalau ada jodoh tak kemana *mood tetiba tukar jadi kesian,, haha*

ambil iktibar ya kawan-kawan, kita memang tak boleh jadi yang paling sempurna tapi kita boleh jadi orang yang jadi diri sendiri.

take care. assalamualaikum.

yaayin <3