Friday, 30 March 2012

This One For You


assalamualaikum again .
holla ,

tangan malas nak menaip tapi di lenturkan juga . :)

minggu ni sangat lah busy . everyday kene stay petang . im dying . such a rough and tough week . haa , esok , hari anugerah cemerlang . yeah . rasa macam tanak pergi . tapi last year tak pergi , sape tahu maybe tahun terakhir aku dapat pergi . betul tak ? okay , gagahkan semangat . hmm , mesti boring kan ?

nak tahu satu benda ? bila kau perasan and nampak aku macam terkejar-kejarkan kau LAGI , aku rasa dah tak simpati dengan kau . kau faham ? oh please , aku buad macamtu sebagai balasan sebab kau buad benda yang sama kat aku . and , aku tak rasa tu benda kotor sampai kau nak menyombong diri bagai . kau sape sangat ? hot sangat lah kau ? tolong lah serik . dah dekat setahun benda tu berlalu , kau masih nak letak salah kat aku ? kau buta ke apa sampai tak nampak salah sendiri ? yes , kau rabun . aku pun rabun gak brader . nah cermin , tengok diri sendiri . muhasabah sikit diri kau . aku harap satu hari nanti , bila terkena batang hidung kau , baru kau tersedar yang kau tu fake . baru kau jijik and malu dengan diri kau . tindakan kau nak nyalakan balik api yang dah malap ni silap ahh . mula-mula aku tak tahu camne nak berhadapan dengan kau , but , sekarang aku dah tahu . cuma aku nak kau tahu , nak pandang muka kau seinci pon aku tak hingin , apa lagi nak datang kat kau balik . nak tahu sebab apa ? sebab aku bukan macam kau . solemnly , AKU TAK DILAHIRKAN UNTUK ADA HATI YANG SENANG BERUBAH MACAM KAU . 

okay , fuh , lapang kepala aku . haha . thanks for reading .

assalamualaikum , take care .

with love,
Rara

No comments:

Post a Comment