Monday, 19 March 2012

Such An Incredible Epistle --'

holla . its been a long time right ? haha . im just trying to console myself . ^^
okay , result dah keluar . ahhh , asal teruk sangat ? boleh tolong jawabkan ? errr . sch makin bosan . rindu kat kawan-kawan lama . cuti seminggu ni tak belajar pon . boleh teka kan apa yang aku buad ? hahahaha ..
hari ni memang aku tidur je kat sch . masa perhimpunan aku tidur , masa modmath aku tidur , waktu bm aku tido .. huwarghh ! bhahaha.

haaaaa , nak wish all the best untuk sunbae-sunbae last year . dah nak amik result spm kan ? goodluck taw taw . sape yang dapat banyak A nanti kita belanja choki-choki . amacam ? hee . nak sebut nama semua tapi banyak sangat .. muehehe . all the best taw ! :)

okay , tanak membebel panjang-panjang . penat . hihi

with love,
Rara

No comments:

Post a Comment