Friday, 30 March 2012

This One For You


assalamualaikum again .
holla ,

tangan malas nak menaip tapi di lenturkan juga . :)

minggu ni sangat lah busy . everyday kene stay petang . im dying . such a rough and tough week . haa , esok , hari anugerah cemerlang . yeah . rasa macam tanak pergi . tapi last year tak pergi , sape tahu maybe tahun terakhir aku dapat pergi . betul tak ? okay , gagahkan semangat . hmm , mesti boring kan ?

nak tahu satu benda ? bila kau perasan and nampak aku macam terkejar-kejarkan kau LAGI , aku rasa dah tak simpati dengan kau . kau faham ? oh please , aku buad macamtu sebagai balasan sebab kau buad benda yang sama kat aku . and , aku tak rasa tu benda kotor sampai kau nak menyombong diri bagai . kau sape sangat ? hot sangat lah kau ? tolong lah serik . dah dekat setahun benda tu berlalu , kau masih nak letak salah kat aku ? kau buta ke apa sampai tak nampak salah sendiri ? yes , kau rabun . aku pun rabun gak brader . nah cermin , tengok diri sendiri . muhasabah sikit diri kau . aku harap satu hari nanti , bila terkena batang hidung kau , baru kau tersedar yang kau tu fake . baru kau jijik and malu dengan diri kau . tindakan kau nak nyalakan balik api yang dah malap ni silap ahh . mula-mula aku tak tahu camne nak berhadapan dengan kau , but , sekarang aku dah tahu . cuma aku nak kau tahu , nak pandang muka kau seinci pon aku tak hingin , apa lagi nak datang kat kau balik . nak tahu sebab apa ? sebab aku bukan macam kau . solemnly , AKU TAK DILAHIRKAN UNTUK ADA HATI YANG SENANG BERUBAH MACAM KAU . 

okay , fuh , lapang kepala aku . haha . thanks for reading .

assalamualaikum , take care .

with love,
Rara

Monday, 19 March 2012

Such An Incredible Epistle --'

holla . its been a long time right ? haha . im just trying to console myself . ^^
okay , result dah keluar . ahhh , asal teruk sangat ? boleh tolong jawabkan ? errr . sch makin bosan . rindu kat kawan-kawan lama . cuti seminggu ni tak belajar pon . boleh teka kan apa yang aku buad ? hahahaha ..
hari ni memang aku tidur je kat sch . masa perhimpunan aku tidur , masa modmath aku tidur , waktu bm aku tido .. huwarghh ! bhahaha.

haaaaa , nak wish all the best untuk sunbae-sunbae last year . dah nak amik result spm kan ? goodluck taw taw . sape yang dapat banyak A nanti kita belanja choki-choki . amacam ? hee . nak sebut nama semua tapi banyak sangat .. muehehe . all the best taw ! :)

okay , tanak membebel panjang-panjang . penat . hihi

with love,
Rara

Friday, 9 March 2012

Learn To Toe The Line

its been a long a time blog ni ditinggalkan . haha
nothing much too say . dah bosan nak mengeluh pasal exam *sigh again
err .

hmm,
serious tak tahu nak tulis apa .
hmm,
rasanya aku dah nampak yang aku tak sesuai jadi blogger.
dari dulu lagi aku memang tak suka public kan private life aku , tapi aku buad jugak blog ni pastu story macam-macam , bila orang tanya , aku jadi marah. hmm , how pathetic i am right ? 

btw , try to have a look about my HERO xD

interview for CHOA magazine and KHJ say he feel he had met the girl of his destiny . ommo . haha.



lawak bila aku baca semua orang kat satu blog ni gaduh pasal sape 'lady tu' . hahaha . let guess . rasanya sape ? jung so min ? hwang bo ? yoon eun hye ? a lot of people come and cheering for the girl they want him to be with , make a prediction and give the final conclusion about it . ups . no , i mean A LOT OF SILLY PREDICTION . see , how childish they are . he also a human . just like us . he just perfect in the movie . he has his own reality life that is same with anyone else . jadi , let he decide his own life and his own love story ending . err , aku pon sebok menempel . 

btw khj , whoever the lady is , i will always by your side . ^^
it is your life . i'll respect and honour your desicion . act , i'm happy because there will be someone who really care about you.i'm also happy that you may have someone , because you are working very hard this lately and looking very tired often . even i've dream about getting married with you . errr . but i really wanted to see you marry a girl that you loves , having babies and live your life happily ever after . ^^ as one of Henecian's , i wish you all the best . khj , fighting !

so , for the girl who try to make any conlusion and assumption about MY HERO (again hero) , just because you didn't bear too see him with someone else , watch out . LEARN TO TOE THE LINE . (pujuk diri sendiri sebenarnya --')


ahh , merapik . bhahaha . woahh , impressive english *aduh , tak pasal-pasal puji diri sendiri . ^^

with laugh,
Rara