Saturday, 25 February 2012

kecewaaa :'(

okay now sangat sangat letih . dah lama tak keluar rumah . hari ni kena paksa keluar . okayfainn' ibuuu !! and tadi aku hampir-hampir dapat barang yang aku idamkan selama tiga tahun . aku dah pergi kat kaunter tu dah . tup tup ayah suruh tunggu abang zir , abang zir je yang pandai bab tuh . okayokay . aku sabar lagi . abang zir pulak , orang call tak angkat , message tak reply . ommo ! last-last ayah suruh tunggu minggu depan , nanti ayah pergi rumah abang zir . ohhh thanks abang zir sebab buad myra menunggu lagi --'

serius kecewa gilaaa ... huwaaa . er , okay , nak babaii . nak pergi rumah kawan . nak belajar . test dah nak dekat .

with love,
Rara

feetnote : lupa nak cakap , mood agak happy , dah dapat atuk baru . act , tade lah baru sangat , tapi sangat gembira menyambut ahli keluarga yang baru ..... kan  dottie ? :p

No comments:

Post a Comment