Monday, 6 February 2012

holla . hi . sorry , broadband aku hilang dah bape hari dah . grr
hmm , semalam pergi Desamas , rumah kawan ibu . jyeahh . lawa-lawa gila rumah kat sana .
design rumah dia pon yang latest . woaahh . aku cakap dengan ayah , beli lah rumah dekat sini , tapi dibantah sekeras-kerasnya sebab tempat ni selalu jammed . hukhuk . okayfain'

btw , aku nampak ramai mamat handsomee kat sini ^^ . paling kurang pon dorang tahu nak pergi surau bukan melepak kat club . and aku nak anak aku nanti jadi manusia bukan jadi setan . lagipon , sampai bila nak taksub dengan urusan dunia ? kau kata aku ni terlalu awal pakai tudung . blablabla . okay . kalau aku tak pakai tudung , dosa aku sape nak tanggung brader ? kau ? even aku ni bukanlah alim sangat tapi aku waras .
kau cakap Islam agama yang suka kongkong . weh , Islam agama mendidik . ada faham ? so please jangan jadi bijak yang dipanggil bodoh okay --'

huh . tengah panas ni . mengelegak ni . mesej ini dituju kepada dua orang jejaka ................................

okay , hw satu apa pon tak siap nih . assalamualaikum . kbaii .

with love,
Rara

No comments:

Post a Comment