Friday, 10 February 2012

holla , okay tadi tengok cerita detective conan yang real ru . yang bukan cartoon tu taw . hihi . dari kecik suka tengok cerita tu . hihi . and saya belajar sesuatu ,

cinta tak memerlukan kata-kata untuk diluahkan . tak perlu juga pegang tangan sambil berjanji sehidup semati tetapi cinta sepatutnya tidak terlalu over dan hanya meluahkan melalui perbuatan yang kadang-kadang kala , pasangan kita sendiri tak sedar yang time tuh kita tengah mengekspresikan perasaan kita . 


kan kan kan ? haaaa , tengah sedih giloo taw , internet lembab . takdapat tengok cerita korea . arh , lembab , lembab . so , sesiapa yang ada download cerita korea yang best , silaaaaaaaa beritahuu . saya sangat addict.
memang dulu saya benci korea-korea ni , semak je , tapi sekarang saya dah sukaaaaa ! haha , tapi suka tengok cerita je . tak suka lagu dia . saya tak faham --'


okay dah . nak tengok hindustan pulak . haha


assalamualaikum , kbaii .


with love ,
Rara

No comments:

Post a Comment