Friday, 10 February 2012

Hantu Galah ♥


holla , nak cerita pasal sorang kakak ni , nama diaaa jeng jengg ,
jyeah kak syiqaaa , 

Syiqa Zayn


dia ni baikk sangat , bestt sangatt , supportivee sangatt . cantiikk sangat . hahha . semua sangatsangat . dia dengan kak mimy lah student kelas 5amanah(2o11) yang paling awal berkawan dengan aku . kak syiqa ni sewel sikit taw . hahaha . but she's super cool .

kitorang plann nak jamming guitar tapi entah biloo ? haha . atoto . tape tape . ada rezeki nanti akak ajar main guitar taw . ^^ . haaaa , suka tengok cover diaa taww .

haa , dia ni peramah and suka gelak . dah lah suka gelak , gelak kuat-kuat pulak tu . bhahaha . ^^
loveyou taw kak . hee

okay sampai situ je , tanak tulis lebih-lebih . nanti dia tulis lagi panjanggg . bhaha

with love, 
Rara

ps: tadi ada nenek tua post pasal saya . heeeee . thankss nenek . 

No comments:

Post a Comment