Thursday, 9 February 2012

februaroo doodle

holla , okay bosan oh bosan .
tadi ada raptai penyampaian watikah oh blabla . 
ada topical test untuk addmath . entah berapa markah aku . nak tahu , markah mathmod aku 47 kalau tak silap . pergh ,, tensioonn banget .

sch makin bosan . yeah bosan lagi . er , aku tade apa nak tulis act . hahaha . tadi sesembang dengan hidayah , sayang , rumah dekat2 tapi nak sembang dekat sch jee . haha . dia ajak aku kerja dengan dia after habis spm nanti . bhahahahaha . citer hebat jee kitorang kan . hihi . sepanjang raptai tadi , kitorang berangan jee . haha .

okay now saya nak buad jahat kat nenek saya , nak tahu sape ? tattaraaa ....

Eva Nuryzz 
cantik tak diaa ?

semoga korang tak teleng tengok pic ni . hahaha . tuu haa . mr booolat dia tuhh . haha .
hubungan kitorang bermula dengan baik tapi agak suam-suam suku . di klimaks , hubungan kami sangat dahsyat . hahaha . menakutkan . monsteriaa . in the end , hey kami kamcing apaaa ! semoga ke-kamcingan kami berkekalan hingga ke akhir hayat . facts , dia orang kedua yang skype dengan aku sejak aku ada acc skype . ^^ muehehe . and saya akan dapat atuk baruu !! jyeahh ! bhaha .

okay next time , nak cerita pasal sape eh ?
haha .

with love ,
Rara


No comments:

Post a Comment