Sunday, 26 February 2012

amusing weekend


what a tired weekend . petang semalam lepak rumah syafira dengan si jaja . rumah aku takde sape so aku melepak jee . act , tanak tidur kat rumah syafira tapi aku kan heavy sleeper , belum pape, aku dah tertidur dah . muehehe .

pukul 2 pagi , bangun , badan aku panas , okay mandi pepagi buta . bhaha . belajar dengan jaja . menguap dan menguap dan terus menguap . teheee . syafira and jaja tidur masa aku tengah study . ommo . kejammm ! aku kuat kan semangat , keep the faith . jaja kata nak tengok citer korea oh blabla . ahh , lakonan saje semua itu . dia kalah dengan mata sendiri . poodah . bhaha

dah pukul 4 lebih , dah bosan tengok buku , okay koreaa-ing timeee .. hikhik . aku gelak sorangsorang je taw ... cool kan ? dalam pukul 6.3o , aku kejut makcik-makcik tuh solat subuh . hareeemm . jenuh aku gerak  dorang . ish ishh . lepas 15 minit dorang pon bangun . jaja tengok cerita korea kejap pastu tidur balik . anak dara apakah itu ? haha

even time aku nak balik rumah dalam pukul 8.15 , dorang tak bangun lagi ... errr --'

hah , tadi pergi bookworm , buad lawatan sambil belajar nak usha kak mimy . ^^ . dah maju dah makcik bookworm tuh . bhahaa .. *kidding !

its time to go to sleep :)

assalamualaikum . kbyee .

with love,
Rara

No comments:

Post a Comment