Tuesday, 17 January 2012

uit . tadi ada koko and aku tade membe , lepas ajar budak form3 tak sampai 1o minit aku menyorok , hihi . malas lah gy meeting pengawas . dah dua hari meor ganti tempat aku , mesti kena sound . haha . teruk gak nak keluar sch tadi sebab dorang meeting kat dewan terbuka . nasib aku lepas jee . aku tengok ilham , amrail and kak anis tengah cari pengawas nak seret pergi meeting . then , lalu kelas abang mirza , tutup mukaa . hahaha ! lagipung aku duatiga hari ni tengah frust dengan sorang mamat pengawas ni so aku malas nak hadap muka dia .

kesian bebudak tuh . adoyaii . masa balik tuh aku gy koop nak jumpa kak mimy , sesembang bla bla . pastu abang mirza datang . OHGOSH! and dia tegur , aku pungg tegur and cepatcepat balik . dia pon tak cakap pasal meeting . kahkah . masa balik nampak afiq . huhu . tapi dia tengah sesembang dengan cikgu nizar .

senyum je . pastu babaii . hmm , afiq , belajar rajin rajin taw . jangan gadoh dengan mana-mana ahli SAS randy yang kotkot tersesat kat sana . ^^ . jaga diri baikbaik . solat jangan tinggal . tamou nakal-nakal . jangan lupa aku . aku doakan kau yang terbaik dan semoga berjaya .. lepas ni tade lagi dah suara garau yang pekak kan telinga aku kann :'(

hah , one more , jangan lupa pasal masa sch rendah . hahahahaha . cam sial . sial puih . puih sial punya kenangan . tapi aku yakin kalau kau ingat time bebodoh-bodohan tu kau akan gelak loncatloncat . kann ? haha . :'(

THANKS FOR EVERYTHING AFIQ

aku tak rancang nak balik pon tapi entah aku rasa nak balik and balik jalan kaki . #jyeah . haha . balik , aku text sekor mamat ni . kawan lama aku . dia tak reply , dia call . lama gak lah aku sesembang . haha . dia tengah drive kuar gy mana entoh . pastu tetiba dia jerit , amende entah dia mencarut , dia cakap dia salah jalan . and dia cakap .

'' ni semua kau punya pasal , leka sangat sesembang dengan kau .. dah lah tengah hujan . kalau aku boleh jumpa kau , aku belasah kau ''

pastu sesembang , dia memekak dalam kereta . blahblah . and dia cakap biar dia sampai dulu , baru dia call balik . aku tak sempat cakap bye ke hape , dia dah letak phone . bunguk lah kau . hehe .

and untuk member aku yang banyak status fb dia macam orang giloo . haha . jiwenggg . haha . watpis , watlek jee taw . kalau ada jodoh tak kemana . insyaAllah .

okay , homework bertambun , esok ada topical test untuk math and aku tak paham addmath jadah menatang apa . okbye .

assalamualaikum .

with love ,
Rara

No comments:

Post a Comment