Tuesday, 31 January 2012

thanks , and now you're leaving .

okay . enough . taktahan dah . ini dah melampau . tak larat . okay , akhirnya terluah juga dengan penuh egois . thanks suk .

taktahu nak cakap camne . aku tak mintak dia datang , tapi bergolek-golek datang kat aku . for sure lah aku berhati-hati . bila aku mula berfikir secara rasional tetiba kau pergi camtu je . hey , wtf . apa nih ?? please lah . sampai bila semua story akan jadi complicated ? tell me hun .

just pergi mati ah lagu lagu kau . nah amik balik . so , apa yang kau cakap malam tu apa ? lakonan ? bhahaha . aku balik kul 12 malam sebab nak sesembang dengan kau and okay fainn . thanks for yusrina coz capture vid terbaik . itu akan jadi memori terbaik aku . okay , get it ?

aku takkan text kau or call kau dah . nak cerita pape pon aku dah tak sanggup . seriously . sebab kau , aku takde mood langsung nak buad hw aku malam ni . berlambak lagi keje aku . membazir tahu . so , aku akan potong list kau sebagai antara orang penting dalam hidup aku . just , nasib baik juga aku lambat , at least aku tahu hati kau tuh dah dibahagi-bahagi .

thanks for everything . tapi betul juga , sampai bila nak tunggu aku ready kan ? so boy , i'll let you go . go find another amazing life . reveal your hearts . its should be end here . yes , here . got it ?

one more , tak kira kau sape dalam hidup aku , even kalau bestfriend aku sekali pung , kalau dia tukar perempuan macam tukar stokin , seumur hidup aku , aku takkan respek orang tu . honestly .

assalamualaikum .
kbye .

with love ,
Rara

No comments:

Post a Comment