Monday, 16 January 2012

tade tajuk . jyeah !

holla , hi .
kesibukan luar biasa buat aku tak sempat nak post papee . huhu . okay pukul 4.oo pagi tadi ayah dah gerak pergi Sabah and dia tak kejut aku pungg . okay ayah , terbaikk !! :(

sekolah okay just hari ni amirul takdee . huuuu . dia dah pergi teknik , ikut jejak langkah din dan tinggalkan aku . tak sempat nak wish betulbetul pungg . hukhuk :'(  . haaaa , bbbbotak . mana ada kita suka dia . kita suka tengok muka diaa jeee . hihi . tadi masa beli buku kat koop , tetiba ternampak dia , ingatkan dia tak datang sebab dia kan suka datang lambat .pastu kak mimy gelak gelak sebab aku excited nampak diaa .sebenarnya aku tak pon , suk je yang super eksaited . hihi. aku sampai ponteng bertugas semata-mata nak bagi borang merit kat diaa . hahaha . sorry mirza and ilham .

tapi dia dah tak sekolah sini . dia pergi sch teknik . huwaaa . hahaha . alah , aku tak kesah pungg . byebye okay hafizudin . haha . okay tutup buku pasal mamat tu . jyeahh ! hmm , haa . homework aku bertimbun gila lah . aku pon tak faham kenapa . haha . semalam makan pizza dengan family sambil buad homework b.i . tak pasal-pasal kena jeling dengan ayah . haha . 

haa , aus . okay tadi kitorang lepak , lama lah jugak . siap nak suruh farid hantar aku balik semata-mata suruh aku isikan borang dia . poodah . haha . aku dah tak boleh balik , laki hantar lah . haha . mak aku dah tak bagi . haha .dia cakap dia nak pindah . huhu . sedih je . senior paling hampeh yang pernah aku jumpa and sangat menakutkan . tapi hati dia baikk sangat . baik baik and baik . 
jaga diri leklok , jangan clubbing je , menyampah aku dengar . peh-liss lah aus . hahaha . and aus , ada orang rindu kau nanti . LOL . haha .

okay , penat . nak tidur . kbaii . esok ada forum untuk PMD student form 3 yang nak amik PMR . so , kena berehat dengan cukup .

assalamualaikum .

with love ,
Rara . 

No comments:

Post a Comment