Friday, 13 January 2012

summary untuk minggu ni .

summary untuk whole week ni , hihiii ,

last saturday , last day lepak dengan syafiuddin nasir . gy breakfast then buad gambar . huhu . and dorang nak pergi karouke . aku tak ikut time tuh . masa tu aku cakap kat din suruh dia teman aku . kang kena culik kang , nanti korang sedih . heheee . tapi tetiba aku tukar fikiran , aku suruh din pergi join dorang nak melalak . pastu dia cakap , '' tapelah , jap lagy lah , bahaya lah kau sorang-sorang .'' seriously din , aku takut kalau kalau air mata aku jadi macam air paip . hahaa . aku kan cool , segan lah kalau nangis . ^^

eh , rasa nya macamana din eh ? dia kena buli tak ? hahahaha . :'(

then , haaaaa , botakbotakk . hehehe . tak suka dia pungg . suka tipu-tipu jee . hihi . aku paling pantang kalau dak form5 nampak aku , haaa , botakbotakk . ni semua aus punya pasal . jahat .

okay , dah start study benda benda pelik . pelik . pelik . sekali lagi pelik . takut . hahaha . dah dah . pening kepala . deshhh .

words of the day : Anger ventilated often hurries towards forgiveness; anger concealed often hardens into revenge.


with love ,
Rara

No comments:

Post a Comment