Friday, 6 January 2012

sch timee .

 
holla , okay . sch dah start . kelas pon dah . bio , fizik , blablaaa. belajar dalam kelas yang crowded yang padat . 47 orang dalam satu kelas . camne nak susun meja pung aku taktahu . sec day sch aku ajak kakcik naik atas pepagi buta utk kemas meja .  ^^

cikgu semua serius , bosan . menakutkan . honeymoon apa macamni ? kena strsuggle ada lah . ada budak 9a at dalam kelas aku okay , soo itu dipanggil bahana dan bencana . aku just taleh lupa part kena berdiri lama kat atas pentas masa perhimpunan . gillooo maluu .

then ic aku tercicir . aku pon tak perasan bila di mana dekat mana (sama lah tu kann --') . haha . thanks kepada sape yang jumpa . tapi kenapa kau tak buang je . boleh aku buad ic baru taw taw . haha .*muka nakal* tak pasalpasal semua gelakk kan aku . 'minah indon' . #gilo jahanam mulut . haha

baru je amik duit rm100 . haha . kayaa wehh . hehehe . btw , nak cakap kawan baik yang sentiasa disayangi ramai , din akan pergi ke sch teknik kat mana din ? aku tak perasan . haha . nasib baik aku tersempak dengan dia kat pejabat masa nak amik duit uh .

Din Arelang 


again , jangan cari girlfriend lain . awek kat sini yang ramai kau nak campak mana haaa ? jangan lupa aku nanti aku pancung kauuu . ingat tuh . thanks sebab kau baik dengan aku . thanks sebab kau sewel , thanks sebab kau gilaa . kau jangan nak hangg dengan kengkawan baru kau je nanti . tanggunggjawab kau ajar aku main gitar tak selesai . *hikhik . all the best . belajar rajin-rajin . jadi anak yang baik . dah berjaya nanti jangan lupa propose akuu . #ewwwwwwww . hahahaha . aku doakan kau yang terbaik . #ily .

with love ,
Rara

No comments:

Post a Comment