Tuesday, 17 January 2012

PMD form 3


alright . tadi ada PMD untuk form3 and aku tak ready pape pungg . cakap main bedal jee . seronok jugak even agak payah . haha . aku memang susah kalau nak suruh bercakap secara lancar dalam forum-forum cenggitu . hihi . and aku ada sentuh pasal couple . haha .

masa aku mention pasal tuh aku nampak cikgu-cikgu pandang aku semacam jee . adoyaii . maaf yee , since aku ada pengalaman and tak salah aku nak share betul tak ? memang aku pernah buad silap tapi tayah lah pandang aku macam aku ni teruk sangat yeee . --'

hah , lepas tuh syafira pergi panggil sorang-sorang budak form3 (aku rasa tindakan nak kenakan bebudak tu takde dalam agenda , haha) . aku usha zubaidah , farah and shahril . aku nak panggil zu or farah tapi kesian pulak , dah lah dorang pompuan . tetiba aku nampak shahrill tengah makan kat belakang uh tengah makan . aku suruh syafira panggil SHAHRILL ASYRAF , and semua kata dia tak datang + dia buad taktahu jep. mengungg ! haha . padahal aku nampak dia .

then lepas habis program , dia lalu depan kelas aku and sengih sengih . sepak kang . shahrill ni adik angkat aku daripada aku darjah enam . hahaha . tapi aku jarang jarang contact dia sebab busy . hikhik . btw , aku tabik dengan Amir SAIFUL Islam tadi , dia sebut semua ayat al-Quran and hadis-hadis . cayalah . ni lah bakal husband yang terbaik ! hahaha . cuma dia nampak pendiam . tapi maybe tak cuma dia menjaga batasan antara lelaki dan perempuan . ;)

and masa forum tadi , sakit mulut nak bercakap taw . ada tiga ulser kat dalam mulut aku . huhuuu . sakit taw . dah lah tadi burn kelas fizik . --' and ramai yang akan pindah esok . huwaaaa :'( . aku akan rindu korang sangatsangat . just yang paling takboleh blah , masa balik tadi , dorang dah plan nak buad reunion . heh ? hahaha . sengal ! haha .

okay . nak buad homework yang sentiasa bertimbun . ^^

assalamualaikum . kbaii .

with love ,
Rara

No comments:

Post a Comment