Thursday, 19 January 2012

oit . okay penat , coz again balik jalan kaki . #jyeah . ni semua sebab dia .. dia .. diaa .. hurgh . macam nak celup dia kat dalam baldi . tension tahu . okay nothing great happens today . topical test modern math bape banyak soalan entah aku tak siap . --'

fizik aku tak faham . bio ? cikgu ganti takdo . addmath , jj asyik nak bising jee , ngorat anak dia si Kuhan tu kang . ayoyo . kehkeh . balik lambat , melepas dua orang member aku nak jumpa skandal masingmasing . hahaha .

tadi buad experiment and tak jadi . for sure bukan salah ibu mengandung . hahaha . salah apparatus dia yang tak betul . beaker tuh ada kesan hangit and berwarna hitam . aku terpegang and benda hitam tu melekat kat muka aku . adeshh .

er , harini dia tak call pung msg pon tak . celcom offer je yang bagi message rindu aku . hahaha . dah lah . aku nak berehat . nak bermalas-malasan . opp opp chopp , dia baru call tadi . hihihi . dia kalau call aku suara dia mesti pecah kan gegendang or gedengang (entah mana satu aku tak pasti ) telinga aku . and dia akan marah aku macam semua orang buad sebab suara aku dalam phone pelan sangat .

dia suka membebel cakap aku ni mengada and degil . pastu dia menyampah dengan aku . alright . kau call aku lagi , aku benamkan kauu dalam tanah . grrr .

hari sabtu nanti sebok pulak ada kelas addmath , tak pasalpasal plan balik kampung kena rombak balik . hihi . balik perak sajeee and atuk janji nak buad lemang #ohyeahh! hihi .

okaybye . assalamualaikum .

with love ,
Rara

feetnote : tengah syiokk bahan kak mimy kan syiqaa . hikhik

No comments:

Post a Comment