Friday, 20 January 2012

its all going too end *byebye

hi peeps . okay , baru balik from menghepy kan cik sukrikya . *winkwink . suka lettew . ahli-ahlinya , aus , zakwan , ilham , fairuz and hafiz . cam hampeh je perangai dorang . hahaha . apaapa pung , aku tetap marah dengan aus . dia kata , lepas habis kelas kat setiawangsa , dia terus kelam kabut drive balik sini . ohyeah ? lama tunggu kau kat sch okay . tak kesah . aku kena tinggal van and balik dengan sukrikya . terbaikk kan ? btw , congrates suk and kira task aku dah selesai la kann . ;)

okay , permohonan mara aku gagal . hmm , apa yang berlaku mesti ada hikmahnya kann ? watpis je . hmm , tadi makan cake dengan fareez and aiman . hihihi . comot-momot dah akuu . hihi . balik , atien dengan suk hantar . takkan nak ikut aus pulak --'

okay , macam-macam jadi hari ni . agak penat . and im over it . takyah call aku , aku takde mood nak angkat 2 3 hari ni . esok aku tanak pergi kelas addmath . aku tenangkan fikiran kat kampung .. aku nak lupakan banyak benda , aku nak lupakan banyak orang .

aku macam kena stay kat sch ni , so , resign from pengawas . watcool . clean up all my mess . sometimes , aku tertanya-tanya kenapa ? kenapa tak adil ? pelik lee pulak . kenapa kena jadi macam ni ? kenapa aku ?
payah betul .

dah lama sangat aku pendam semua ni , aku buad ta nampak . pura-pura yang aku tak tahu . tapi aku gagal hari ni . terluah jugak . thanks kepada kawan yang mendengar . aku taktahu nak cerita kat sape . nak cerita kat orang sini , nanti ada yang terasa . cerita dekat orang sana , ada yang terasa .

aku menyampah pulee dengar lagu kat blog aku nih . sedih :'(

take care . kbaii .

assalamualaikum .

with love ,
Rara

feetnote : segala apa yang aku tulis ni tade kena mengena dengan orang yang terlibat hari ni , jangan risau :D

No comments:

Post a Comment