Monday, 2 January 2012

 
holla ..
okay , sekolah dah nak start and first of all aku tak puas hati kenapa budak maktab start sch ----> 8 januari . amboiii . suka lettew . grr . hahaha . and aku pon entah lah macam gantung tak bertali . 

for sure aku yakin yang aku takkan dapat mana-mana asrama . persaingan hebat + dahsyat + kebaboomm . hahaha . tapi bila ingat cikgu kamaruddin aku macam ,,,,, entahlah . macam ada harapan .

and ibu pulak macam ingat yang aku akan pergi . aku macam , 'huh' bilaa ibu cakap takyah beli kasut sch . aku macam 'heh' bila ibu suruh pakai baju pengawas duluu . aku dah beli baju putihh tahuuu ! 

adoyaii , ayah pulak buat tak tahu je sebab ayah tak suka aku masuk asrama . entah kenapa . aneh sungguh encik rosh . haha .

aku berserah jelahh . doakan aku tawtaw . so , aku akan jadi super-sederhana okay dis year . takpetakpe . aku kan cool . yeahhh ! hahaha . 

masalah aku saban tahun sejak masuk sch menengah ialah transport . dulu ada lah jugak ayah hantar tapi ayah pergi kerja awal sangat . then , kekadang outstation lah emergency lahh . mana tahan ..... tahun lepas pon aku terumbang-ambing . and disebabkan aku malas nak tunggu bas yang lambat so jalan kaki jelah . 

hah , tadikan tengok my girlfriend is a gumiho . kali ni serious sedih and menyucuk-nyucuk jiwa aku . hahaha . CINTA SENTIASA MEMERLUKAN PENGORBANAN . fahammm ? huhu , macam nak nangis pon ada . tapii , aku kan cool . hahaha . kidding weh .

one more , perasan tak yang chatbox aku dah takde ?? haaa , nak tahu kenapa ? malas nak ceritaa lahh . hahaha , biasalah , manusia aneh-aneh saja . yang membuatkan aku geram , penat-penat aku letak balik benda tuh . dah lah nak letak balik kena cari code dia and kena bukak photobucket . letihh taww . grr .

okay , assalamualaikum . kbaii .

with love ,
Rara'

No comments:

Post a Comment