Friday, 27 January 2012

holla , alright . tersangat busy , penat and messed up . tadi teruk aku kena dengan cikgu . adoyai . serik dah aku . okay , next week aku akan resign . jyeahh . ABANG MIRZAAAA , saya nak RESIGN . hehe . okay malam tadi skype dengan kakcik and abang hanif . kononya nak buad homework b.i sama-sama . podahh . aku dari mula skype sampai ke hujung , menguapp jee . muehehe . then , tetiba tertidur . dengan laptop terpasang . lampu bilik terbukak . kalkulator , buku chemist , pen , semua dah berterabur kat atas lantai . hikhik . ingat nak skype dengan kak siti khadijah tapi tertido . bhahaha :p



sempat snap satu jee :p

kakcik pula mula menunjukkan kecerewetannya . haha . dia kan angel . *hukhuk . haha. 



for you , yeah , kau ,
aku taktahu apa masalah sekarang . kan mudah kalau kau terus terang pasal benda uh .
tadoo lah aku buad .
aku nampak kau ada balik kat sch , and , yes 
we're ignore each other . like we never know each other .
honestly , aku rasa janggal .
tapi aku terpk eh elok lah cenggitu .
everything will going to end hereee . jyeahh !

goodbyee weh . shuh shuh . 


with love,
Rara

ps: tadi cari abang hanif , and tanya dekat Daus , Daus kata abang dah balik :'(

No comments:

Post a Comment