Wednesday, 14 December 2011

this guy .

  
er , hi . hari ni nak cerita pasal sorang bestfriend aku . nama dia .....

Tengku Amirul Hakim

Tengku Amirul 

mana aku kenal dia ? Sek . Men. Sains Hulu Selangor . right , classmate aku kat sana .. at d first , aku tak tegur pun dia , but adalah interaction sikit coz aku banyak lepak dengan amir . syukur gila boleh jumpa member sch rendah . dia ni menakutkan . kat kelas langsung tanak tegur aku . aku pon memang jenis yang tak peramah so aku buad dono jelah .

okay , rutin aku kat sana selama lima hari adalah tidur . seriously . kat sch sendiri jadual memang pack . im like dying okay .. pagi sch , ptg kelas tambahan , then ada lagi kelas tambahan++ .. tp kat sana , study ikut mood pon tape , banyak study sendiri lah . tapi aku gunakan kesempatan tu untuk tidur . HAHA . and for sure aku kena bahan dengan bebudak uh . but , who cares ? aku beruntung gila coz budak kelas aku kat sana gila lah havoc , gila-gila , and dorang tak kesah aku nak tidur ke apa , untuk dorang itu perkara biasa . and ada satu hari tu , ada kelas jepun . and aku sorang je budak homestay yang join kelas bahasa jepun . boring gila . and aku duk depan sekali dengan kawan angkat aku nama dia aufa. aku nak belajar . ada lah jugak minat , tapi cikgu tu garang and aku bosan . and again , aku tertidur . lepas kelas tuh abes , aufa kejutkan aku and cikgu tu pandang semacam je kat aku . HAHAHA.

dia selalu buad muka marah bila nampak aku tertidur kat belakang . and thats why aku selalu tegakkan buku kat depan aku and tidur . untuk aku mamat uh penyebok . and masa hari khamis , sec last day aku kat sana , dia duduk kat depan aku and and pandang aku macam aku buad salah . muka aku time tuh pucat gilaa kott , dah lah baru je haritu nampak dia mengamuk coz phone dia hilangg . HAHA . but guess what , dia kelakar gilaa and baik (lah jugak) . haha.

malangnya , hari last aku kat sana dia ada latihan rugby . and  its okay, then . haha , before aku balik , aku sempat letak something at locker dia . hahaha . menandakan yang aku senang  dapat berkawan dengan dia .
and dia lah yang banyak tolong aku masa trial . kitorang study secara onphone. kitorang study daripada tengah-tengah malam sampai waktu sahur . dia memang pandai , sangat pandai . 

dia suka bercerita pasal rugby and rugby and rugby .... and rugby . and tournament ... and tournament lagii . hahaha . dia seorang yang ngada-ngada but dia memang baikk .

im so glad to have a friend like himm =)

assalamualaikum. kbaii . 

with love,
Rara

No comments:

Post a Comment