Thursday, 29 December 2011

takde tajuk . haha

 
holla , aku nak cakap cerita Tentang Dhia ending dia sedih . hahahaha . kita tak nangiss puunn . hahaha .



sometimes , apa yang kita plan about future or something yang we always praying for will never be true .
mostly , Tuhan tahu apa yang lebih baik untuk kita . (Y)
be cool , man .

one more . SAMUEL TSUI  is absolutely aweesooommeee . since beberapa bulan lepas lagi aku stalk diaa . haha . nak story , sekarang kan kita ada makcik baru . saya selalu cari dia sebelum tido . tapi ada satu malam tu saya tak larat sangat nak onl . hihi . lepas chitchot dengan dia baru saya lena tido . HAHAHA . =p . siapa dia ? penggemar lipas , tikus dan tupai . HAHA .

one more , nak thanks kat sorang awesomee flower nih , thankyouuu taww zu . susahsusah je . *sobsob* . HAHA. hmm tak caye je zaman heaven aku dah habis . dah nak sch dah . serious kejap gilaa lah . and now tengah rangka azam 2012. *hakhak* . kebingungan sungguh .

lagi beberapa hari saya akan naik form 4 and automatic ----> 16 y/o . wahh !! give a clap . haha.

err , macam blurr pulak . okay . goodnight . assalamualaikum . kbaii .
btw , all is well . hahaha .

with love ,
Rara

No comments:

Post a Comment