Thursday, 1 December 2011

saya tak suka blog cenggitu .

 

okay . tadi blogwalking .

and macam-macam jenis blog yang aku usha . lawa-lawalah . tak cukup tuh , yang terlalu annnoyying pon ada . tadi aku ter-klik iklan nuffnang sorang blogger ni . sekali tekan , berbelas-belas tab keluar . pergh ,,,, ! aku ingat nak buad sedekah lah kan untuk earning blog dia . tapi , aku anggap blogger tuh tamak . tak ke menyusahkan orang . 
kalau iya pon nak cari rezeki halal , jangan buad orang rasa nak menyumpah-nyumpah kauuu . arrrrrrrrassssssssssso ? and satu lagi , blog yang letak lagu , and lagu dia takleh pause or stop . pergh . hangin kott . masalahnya bro , bukannye blog bro sorang je yang aku nak bukak bro . so , bila lagu-lagu from blog-blog yang aku bukak tuh bercampur-campur , for sure , bingit lah weh telinga aku . haiyo ! --'

okay . dah stop membebel dah . ^^

assalamualaikum. kbaii .

Lotsoflove,
Rara

No comments:

Post a Comment