Thursday, 8 December 2011

owner blog Budak Gigit Rabit kena serangg ??




 

kpop punya pasal je isu ni jadi besar .
heran akuu . okayy , benda ni aku cilok from abang Hazrey punya blog then terperasan Aunty Rose pon ada buat post pasal benda nih .

bayangkan kalau ada orang separuh gila buad satu blog under identiti korang and baru kejap blog tuh publish , ramai gila yang serang . beribu comment okay ? ada siap nak ugut bunuh bagai . gilaa hapee . benda ni dialami oleh sorang budak form2.

blog under identity Amira ni (er , nama dia Amira taww ) ada post entry kutuk2 kpop . bila aku baca , heh ? gila sempoi ayat tapi hebat kena tembak . aku rasa tak logik gilaa .

fyi ,,, sila amik perhatian , isu mutu perkhidmatan di sebilangan hospital kerajaan, gay dan lesbian, peminat k-pop tidak boleh disentuh. Faham ??? isu sensitif gitulah . bukan hanya sekadar isu politik . jagajaga okay .


ni entry yang 'amira' buad .




comment ni sampai lebih kurang 10 minit lepas post tuh di-publish .

makhluk fanatik kpop yang ada hati nak removed tapi malangnya dah di capture . hihi

ni lah yang blogger yang sangat femes akibat daripada perbuatan nya . tahniah .


ni abang Hazrey . time report . unc num 1 Amira . heee . thanks untuk bro  ni . *clapclap*
tindakan beliau lah yang membuatkan blogger2 yang fanatic kpop uh tutup mulut .

laporan yang dibuat oleh parent Amira . jangan mainmain korang . silap langkah , memang buruk padahnya .



tabik dengan 'Aiman' uh . femes lah kau .


ni dia . makhluk Allah yang akhirnya sedar . jangan jadi macam dia taww . kan dah malu kena buad pengakuan maaf + kemarahan blogger2 lain . sokong saudara abc .

catatan ibu kepada Amira di blog abang Hazrey .


pengajaran ye semua . jangan pandaipandai menyamar and jangan sesuka melemparkan katakata kejahatan . ahhha . terutama kat tempat yang sure orang akan tembak . ada akal , fikir ya .
kepada pembuat blog ini , bagus sungguh anda , ego ya . tanak tutup blog tuh . just wait .sooner or later , keadilan pasti akan ditegakkan .

just , segala makian ni , siapa yang harus dipersalahkan ?? ;)

sekian :))

laporan disediakan oleh , saya , Amirah .

with love ,
Rara .


No comments:

Post a Comment