Sunday, 11 December 2011

 

lama kankan aku hilangg , hoho . nasibnasibb . since ayah memang kaki jalan , so , aku memang sentiasa merayap . lagipon , ayah selalu outstation . entah , sekarang ni tetiba kena pulak ber-outstation bagai . selama ni tade pon . haiyoo .

tapi sape happy gegila kalau result lagi bape minggu nak keluar . tak enjoy . holiday kali ni , banyak pegi mandi ,  and sunburn , toksah citer ah . whitespot + darkspot . sume ada . HAHA . nasibnasib . taktahu camne nak sch next year . hihi .

hmm , not in d mood nak story pasal holiday .  nak jerit kuatkuat yang saya rindu kawankawan sayaa :'(

 


 



  


  


 


 


 


 




rindu korang okayy .
dah . nak tido . kbaii . assalamualaikum .

with love , 
Rara .

feetnote : i'm trying to be more friendly . help me okay ? and , kalau aku macam try to hide , thats mean , i dont want to pick any prob with youu. and if im try to be nice with you , thats mean i really trust you and you've been apart of my epistle , for sure i really appreciatte all friendship in my life , thankyouu ;)

iloveyouu guys .

No comments:

Post a Comment