Monday, 5 December 2011

kecewa dengan video taylor swift .

 

hahaha .
tade apa pon . dua hari lepas kakak aku tuh dah keluarkan MV untuk lagu ours .
so hari ni aku pon terhegeh-hegeh bukak video tuh kat youtube .
and tak boleh . grrrr! idk what the hell E tuhh .
and suddenlly , jumpa satu video ni yang dirakam from tv . 
aigoo ! tade class gilaaa .

aku taktahu sama ada aku yang bodoh tak reti bukak vid uh or memang tak boleh bukak .
or ada negara-negara yang belum boleh bukak lagi vid tu kan kann ?
err , entah . aku tak tahuu .
plus dengan line broadband aku yang sewel . 

*geram,geram,geram*

okbaii .
assalamualaikum .

No comments:

Post a Comment