Thursday, 8 December 2011

hey tumblr .

 
hi , HAHA . baru reti guna tumblr . hihi . before this tahu cilok pic je . sekarang dah ada betulbetul dah ^^ .
bangga taww . tapi beginner baru . hihi . jomlah follow . haha .

er , hmm , tengah pk . tak lama lagi result keluar and ?? okay , takyakin sesangatt . apa yang messed up kepala aku now ialah :

  • aku tersilap sch masa isi borang sbp
  • aku tak hantar sijil aku kat mara . ( serius , aku tak tahuu )
  • aku tak apply sch teknik . ( benda ni boleh backup akuu ) memanglah , tade jurusan yang sesuai dengan aku . impossible aku nak amik kejuruteraan kann . aku dah usha borang teknik haritu , tapi aku tak minat so aku lupakan je . and ,,,,,,, adoyy , nyesal nya akuu . 
  • aku tak yakin result aku boleh dapat at least 5a .
  • takkan nak sch at sch aku sekarang . mati aku kena tembak dengan Cikgu Kamarudin .
  • aku tahu harapan untuk pergi boarding sch 0.00000% .
and now ? mati lah akuu .

goodnight . assalamualaikum . kbaii .

with love,
Rara

#sape ada plan nak hang . ajak aku . aku tensionn . ^^

No comments:

Post a Comment