Friday, 23 December 2011

chillex . alhamdulillah .

   

hello . ( ada echo tak ? )
hihi . er , act aku serba salah , nak buad post pasal pmr ke tanak .
akhirnya , aku buad juga .

Alhamdulillah . Syukur sangatsangat . tak sangka tahuu . 
sampai2 sch , aku bengang tahuu , kata pukul 10 , tapi kitorang dapat pukul 11 . mana acii .

aku sesembang dengan ibu then abang mirza menyergah. hahaha .
aku pungg kaget . hahahaha . dia cakap lah student yang dapat straight a  >> 7 orang .
woahh . haha . aku pon berlari ke arah classmate aku and bagitahu and cakap dekat abang mirza ,

" kitorang dah kalahkan batch lepas , uweekk "

haha , jahat je kan kann . peace abang mirza . and , the best part is budak kelas lain dah dapat result , kelas kitorang je belum . since Bonda kitorang pergi amik result alia fatin , so cikgu er , cikgu Fadzilah eh , hah dia yang bagi . classmate aku mengerumun je cikgu tuh , tade pungg yang nak amik . hahaha . tapi niswah , aida , and beberapa lagi student berani mati amik and semua menjerit . aku pon terkezutt .

semua result baikk punyaa . aku pulak kena tolak dengan ibu . haha . aku duduk . cikgu cari nama aku , and tahniahh ! haha . aku tak dapat tengok betul2 slip tuh , dalam otak aku , kalau 6a pung tahniah juga , ye dakk ? pastu dorang jerit , pelukpeluk . ohh . okay . hahaha . syukur gilaa .

aku tak call sesape pungg . then aziem amik result nangis perghh . haha . aku terbayang-bayang muka aziem nangis masa amik result upsr . hahahahahaha . 

btw , aku bangga dengan 3 ikhlas . sangat bangga . satu pengakhiran yang terbaik untuk kita semua setelah apa yang terjadi . *senyum sumbing* 

tak lupa kepada imann . hakimm . kengkawan semashur yang serbu aku malam tadi . haha . korang pon tak sangka kan ? terima kasih semua .

tak lupa kepada kakak yang peluk saya secara mengejut , terharu . ;)
kita kosong-kosong taw kak . haha .

kak mimy , orang first yang wish pakai phonee . wee~
one more , muka kita jadi macam tu sebab banyak sangat pergi mandi . hahaha . jahat .

abang hanif , saya tanak hadiah . :p

senior-senior terbaikk saya , thankyouu .
mirza , fareez , ilham , diana atikah , fatin nabilah , abang pss 5 ikhlas tu sanggup stay sebab nak ajar saya english . harith adham yang sentiasa membebel . haha . classmate . thankyouu . tak lupa , pemberi semangat , para pemberi inspirasi and para  ilham . hahaha . *tersedak kau am*

terima kasih kepada semua orang , tak kisah apa watak anda .

with love ,
Rara .

#plans change , things change , people change .
  be strong .
  good thing will come after .
  kalau ada jodoh tak ke mana ....
 and sometimes , kita kena melepaskan .

kepada kau , ya kau yang tengah buad muka blurr uh .
aku tanak ganggu lagi . aku nak kau happy dengan hidup kau yang takde watak aku . aku kan suka jadi penyibuk . hehe . susah hidup kau nanti .
btw , thanks .

No comments:

Post a Comment