Thursday, 3 November 2011

its okay . i don't mind .

assalamualaikum .
hi .
sihat ?

hmm , semalam something bad happen to me . tapi takpelah , rezeki dia . its okay . anggap sedekah sudah . im okay . yang dah too dah . tak kesah dah pon . maybe ada something yang lain untuk aku nanti . watlek sudah .

okay . harini last day aku at sch tuh . act esok ,esok petang baru last , tapi , secara rasmi hari ni lah . babaii sekolah . and hari ni jugak last day aku tengok dia . aku taknak tengok kauu lagi dah okay ? pergilah cari hidup kau kat tempat lain next year . peace !!

malam ni ada majlis pengawas . maaf . aku tak hingin sikit pon nak pergi . bukan sebab management or whut , just sebab peribadi . *hihi* .



have fun yusrina :)
okay , hari ni ramai yang tanya pasal muka aku ..
ergh , aku allergic lorh .
hmm , ha ! kakcik , thanks . lawa baju tu . hihi . sukasuki .
dont worry about hadiah kau . penyakit pelupa aku nie teruk sikit .
din , thanks juga . lawa banget .

and , hari nie bday DINN !!
may Allah bless youu , Din .
sayang kauuu . hee .

err , nak tanyalah kan , kenapa manusia suka ambil kesempatan dekat orang lain ? aku dah banyak kali kena tipu . entahlah . semua orang nampak macam baik tapi act jahat . manusia bertopengkan setan . pengalaman tu buad aku menyampah dengan semua orang . and kekadang aku rasa kejahatan yang orang buad dekat aku perlu dibalas dengan kejahatan .and aku pernah buad . serve you right .

aku harap sangat orang yang bertopeng ni sedar . aku tahu aku bukanlah baik mana nak nasihat orang bagai , just aku sedih tengok orang kene tipu dengan korang . hmmmm . takpayah pura-pura . stop it . and one more , kenapa eh orang sekarang banyak yang tak tetap pendirian ? menyampah sangat .


 


maaf . entry entah hape-hape .
im not in the mood .

people , remember , kau tak selalu diatas . kau takkan selalu menang . kau akan jatuh juga nanti . takyah bajet . hidup ibarat roda . sentiasa beringat .


assalamualaikum.
kbaiii .

Lotsoflove ,
snow rouselatte .

#julia , tak jadi lah nak story pasal akak tuh . hihi . btw , thanks .

No comments:

Post a Comment